Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 6090087 210 6828991 Ωράριο τηλεφωνικών παραγγελιών
Δευτέρα έως Παρασκευή (09.00πμ - 16.00μμ)

B2B - Χονδρική
Τρόποι αποστολής

ACS Courier

  • Συνεργαζόμαστε με την ACS Courier, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες courier στην Ελλάδα. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με αντικαταβολή +2.50€ (εξόφλιση παραγγελίας & κόστος μεταφορικών-αντικαταβολής κατά την παράδοση) ή μέσω τραπέζης & πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας (Εξαιρούνται οι κάρτες Diners, American Express) (εξόφλιση παραγγελίας & κόστος μεταφορικών).
  • Εαν η περιοχή σας εμφανίζεται ως δυσπρόσιτη στον χάρτη της ACS θα σας ενημέρωσουμε ώστε να παραλάβετε από το κοντινότερο κατάστημα της ACS. Εναλλακτικά για παράδοση στο χώρο σας σε δυσπρόστιτες περιοχές η χρέωση είναι +10.00€ στο συνολικό κόστος των μεταφορικών.

Courier της επιλογής σας

  • Εάν επιθυμείτε να αποσταλλεί το δέμα με άλλη εταιρεία Courier, είτε επειδή σας εξυπηρετεί είτε επειδή έχετε λογαριασμό με αυτή την εταιρεία, η εξόφλιση της παραγγελίας σας γίνεται μέσω τραπέζης & το κόστος των μεταφορικών το πληρώνετε κατά την παράδοση του δέματος με βάση τη συμφωνία που έχετε με την εκάστοτε Courier εταιρεία.
  • Σε αυτή τη περίπτωση η courier εταιρεία θα πρέπει να παραλάβει το δέμα κατόπιν συνεννόησης από την έδρα μας (Λ.Μεσογείων 444, Αγία Παρασκευή 15342, Αθήνα)  

Μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας

  • Στις περιπτώσεις όπου το δέμα έχει μεγάλες ογκομετρικές διαστάσεις ή έχει μεγάλο βάρος (π.χ. AirCondition, UPS, Ανεμιστήρες, κ.α.) προτείνουμε τις μεταφορικές εταιρείες που παίρνουν λιγότερα χρήματα σε σχέση με τις Courier.
  • Η εξόφλιση της παραγγελίας σας γίνεται μέσω τραπέζης +έξοδα παράδοσης του δέματος από την έδρα μας στην μεταφορική (Ποσό κατόπιν συμφωνίας).
  • Το κόστος μεταφορικών που χρεώνει η μεταφορική εταιρεία πληρώνεται κατά την παράδοση του δέματος σε εσάς.

Παραλαβή από το κατάστημα μας (Αγία Παρασκευή)

  • Για τις παραλαβές από το φυσικό κατάστημα δεν υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικών. Για δέσμευση της μειωμένης τιμής Web, θα πρέπει να έχει προηγηθεί κράτηση του προϊόντος τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.daisat.gr
  • Τρόποι πληρωμής: Μετρητά, Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα (Εξαιρούνται οι κάρτες Diners, American Express)

 

Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
Οι φωτογραφίες και τα videos των προϊόντων είναι ενδεικτικά

Developed by: Hyper Center
Design: G.K.
(c) 2018 Daisat Electronics S.A.